TUOTTEET  

 

Ruokalappu

Lasten ruokalappu kerni-tai vinyylikankaasta. Erittäin hyvä ja suosittu malli. Materiaali on vettä läpäisemätön, joten esimerkiksi maidon kaatuessa taskuun se ei tule läpi vaatteelle.

Helppo pyyhkiä tai huuhtaista ruokailun jälkeen puhtaaksi, ja on seuraavalla ruokailulla taas valmiina käyttöön! Sama malli menee vauvasta niin pitkään kun ruokalapulle on tarvetta. Tarrakiinnitys niskassa. Kestää 40 asteen konepesun. Mitat 41cm x 29 cm.

Ruokalapun hinta 8€Kernipussit

Erikokoisia vetoketjulla ja ripustuslenkillä varustettuja kerni- tai vinyylikankaasta valmistettuja pusseja. Näillä pusseilla on todella monta käyttömahdollisuutta, sillä materiaali ei päästä vettä läpi.Sopivat näin ollen hyvin uimapuvun kuljetukseen, lasten pilttipurkille ja juomamukille, toilettipussiksi, kestovaipoille, kenkäpussiksi, kännykkäpussiksi, kukkaroksi, tuttipussiksi, penaaliksi, eväspussiksi ja vaikka mihin ikinä keksittekin!

Kernipussin hinta 10€-25€


Taittokassi

Kokoon taittuva muovikassin muotoinen kangaskassi. Ruokaostoksille tai apukassiksi erittäin sopiva. Sopii myös likapyykille ja vaihtovaatteille päiväkotiin. Kangas on ohuesti muovitettua puuvillaa tai polyesteriä, joten hylkii likaa ja kosteutta.

Kestää useammankin litran maitoa, sekä muita ostoksia! Kassi mahtuu kätevästi käsilaukkuun, taskuun taikka auton hansikaslokeroon. Mukana nepparilla sulkeutuva säilytyspussi. Kestää 40 asteen konepesun. Mitat kokoon taitettuna 14cm x14cm, kassin koko 43cm x 32cm. Kassi on ommeltu muovikassin muotoon, joten on hyvin vetoisa!

Taittokassin hinta 7€


Hernepussi

Kerni- tai vinyylikankainen hernepussi on hauska juttu! Vanha kunnon hernepussi on nyt käytännöllisempi, koska kernikangas ei läpäise vettä ja on siten helppo pesaista/pyyhkiä puhtaaksi.

Voit laittaa hernepussin pakastimeen tai jääkaappiin hetkeksi, niin saat oivan purulelun vauvalle. Sopii myös käsivaivoista kärsiville, stressipalloksi toimistoon, lapsille heittelyleikkeihin, jönglooraukseen, footbägiksi… Mitä ikinä keksitkin sillä tehdä. Kannattaa ostaa useita! Täytteenä ruokaherneitä, ei kestä konepesua. Mitat 12cm x 9cm. Hinta 2€ kpl


Kangaskassit

Myynnissä myös erikokoisia ja erilaisissa kuoseissa olevia kangaskasseja. Monet aivan uniikkeja kappaleita, joten saadaksesi kuvat saatavilla olevista malleista ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin katsotaan löytyykö juuri sinulle sopivaa kassia!

Koot vaihtelevat, hinnat 10-15 €, riippuen kankaasta ja koosta.Kestää 40 asteen konepesun.
Askartelu-/leipuriessu lapsille (Kuva tulossa)

Pienen leipurin taikka askartelijan ehdoton suosikki! Tai ainakin äidin, sillä essu suojaa vaatteita hyvin sottaisten mutta niin mukavien puuhien ajan. Tavallinen essukiinnitys nauhoilla, saatavana eri kokoisina. Tilauksesta myös aikuisten kokoa. Lasten essu 15€, aikuisten essu 23€.Korut (klikkaamalla kuvia saat kuvat isommaksi)

Valmistan myös yksilöllisiä, kauniita ja hauskoja koruja.

Materiaalina koruissa ovat omien kanojen sulat ja höyhenet, helmet, napit, legot, näppiksen näppäimet sekä erilaiset metalliriipukset.

Koruja on saatavilla korviksina, sormuksina ja kaulakoruina. Halutessasi voit myös tilata korun juuri sinulle, omilla toiveillasi!

Korvakorut 15€->, Kaulakorut 10€, Avaimenperät 10€