YRITYS  

 

Hiukkanen historiaa

Erttavettu sai alkunsa vuonna 2006 ystävättäreni kanssa saamastamme ideasta valmistaa toimiva ja pitkäikäinen ruokalappu pienokaisillemme. Materiaaliksi valitsimme helppohoitoisen ja kestävän, vettähylkivän kernikankaan (vahakankaanakin tunnettu).

Pian ruokalappu saavutti suosiotaan myös muiden pikku-ruokailijoiden ja heidän äitiensä keskuudessa. Ystävättäreni siirryttyä työelämään jatkoin ompelemista yksin. Lappuja onkin maailmalla jo hyvin monessa kaulassa ruokakellon soidessa ;o)

Tästä kaikesta alkoikin pikkuhiljaa kehittyä sivutuotteena erilaisia pusseja, kasseja sekä hernepusseja. Materiaalien käyttö laajeni myös vinyylikankaaseen, joka on astetta kernikangasta ohuempaa ja muovitus pinnassa on hentoisempi. Vinyylikangas on myös osoittautunut käytännössä ihan yhtä hyväksi ja toimivaksi materiaaliksi.

Nykyisyys

"Olipa kerran pieni poika, joka näki leppäkertun. Äiti, kato Erttavettu!"

Huhtikuussa 2008 oli aika kypsä Erttavetun nousta lentoon :o) Monenlaiset kerni- ja vinyylikankaat ovat innoittajinani edelleen. Pidän materiaalista, sillä sen työstäminen on hauskaa ja käyttötarkoitukset lähes rajattomat. Ihanat kuosit saavat aina ompeluinnon syttymään ja nautin kun saan taas jotakin uutta, pientä ja suurta valmiiksi.

Tilauksesta ompelen ruokalappuja myös ikäihmisille heidän mitoillaan ja tarpeillaan. Ruokalaput ja erilaiset kernipussit, sekä kokoon taittuva kauppakassi ovat kuitenkin edelleen kovassa suosiossa ja niitä teen ja kehitän asiakkaan käyttötarkoitusten mukaan. Tilauksesta valmistan myös ompelutöitä, -sisustusompelusta vaatteisiin-, niin pieniä kuin suuriakin:o) Ota rohkeasti yhteyttä!